Реклама

Названо основні переваги та недоліки Apple AirTag

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

В сучасному світі багато хто користується спеціальними трекерами, які допомагають постійно бачити де знаходиться ваш телефон (або інша цінна річ). Навіть при втраті, ви зможете легко і швидко повернути загублені речі. Відповідно, сьогодні буде названо основні переваги та недоліки Apple AirTag, оскільки вони вважаються найпопулярнішими мітками на ринку.

Як ми писали вище, AirTag - це трекер від Apple, і він один з найпопулярніших. Звісно, аналогів є також дуже багато. Про те, що трекер це дуже зручно, знають всі. А от чи безпечно? Сьогодні ми це перевіримо. Адже зараз є дуже багато ґаджетів, які несуть небезпеку.

Через мітку ви можете знайти те, що загубили. Але ви ж розумієте, що хтось так само може знайти вас, якщо цю мітку непомітно підкине. Це може здатись дивним, але ви не знаєте, які в когось можуть бути мотиви.

Інколи, замість того, щоб встановити мітку, шпигуни зламують мобільну платформу. Не дуже популярні додатки практично не захищені від цього. Якщо ж ви користуєтесь Apple Find My або Google Find My Device, то тут все більш-менш безпечно. Можна встановити пароль і ще двофакторну аутентифікацію.

Якщо хтось "хакне" платформу, то шахрай зможе знати де ви знаходитесь і в який час. Це дає можливість вас, до прикладу, пограбувати. Якщо ви все-таки користуєтесь міткою, то включайте місцезнаходження тільки тоді, коли це дійсно треба, історія переміщень повинна очищатись, а також можна використовувати VPN, щоб ніхто не дізнався IP адресу.

Рекомендуємо: Сучасний командний центр на зап’ястку: переваги Apple Watch.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

В украинцев вызывает удивление странное поведение ПриватБанка

Стаття доступна українською...Не так давно мы сообщали, что в последнее время ПриватБанк без разъяснений часто блокирует банковские карты и...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -