Реклама

Названо причину, чому телевізори втратили свою популярність

Останні Новини

Ні для кого вже давно не секрет, що телевізори, а саме телебачення, перестають користуватись популярністю. На це є безліч причин, які зрозумілі людям майже усіх поколінь. Зараз є багато інших способів дізнатись, що відбувається в світі або переглянути улюблені фільми.

Усі моделі телевізорів, які продаються та випускаються рахуються SMART TV. Це означає, що на ньому можна так само як з телефону та ноутбука підключатись до інтернету та дивитись все, що завгодно. Усі так і роблять, не дивлячись чи це молодь, чи люди похилого віку. Зараз можна подивитись будь-що, увімкнувши просто в браузері, або знайти передачу в YouTube. Якщо маєте бажання, то є можливість підписатись на спеціальні сервіси з купою фільмів, передач та серіалів. Ця послуга платна, але дуже зручна і популярна серед населення.

Цікаво: 4 рекомендації щодо технічних характеристик телевізорів, на які варто звернути увагу при їх покупці

Справа в тому, що людям все менше хочеться перемикати канали та дивитись лише те, що пропонує телебачення, ще й чекати поки закінчиться реклама. До речі, вона інколи йде довше, ніж сама програма. Ще однією причиною є те, що в нашій країні більше немає майже безкоштовних каналів, за телебачення потрібно платити. То для чого витрачати кошти на те, що не цікаво дивитись, якщо можна підключити онлайн-кінотеатр і насолоджуватись новинками кіно та серіалів?

Якщо проаналізувати усіх людей, з якими я спілкуюсь, то дивляться телевізор (звичайні канали) лише старші люди - бабусі, дідусі. Для них не дуже зрозумілі смартфони та SMART TV, нові технології їх не цікавлять, а можливо трохи і лякають, тому вони обирають перегляд звичайних каналів. Усі інші вмикають фільм онлайн та насолоджуються переглядом без реклами та інших незручностей.

Якщо говорити про новини країни та світу, їх спокійно можна знайти в інтернеті або на YouTube. Там є усі старі та свіжі випуски. Плюс до цього, там можна бачити різні точки зору, а не лише ті, які пропонує телебачення.

Звісно, стандартне звичне усім ТВ не пропаде повністю, але популярністю користуватись не буде. Уся молодь переглядає передачі/кіно/серіали в інтернеті або через онлайн-кінотеатри. Це має безліч плюсів та значно зручніше. Для тих, хто не хоче витрачати гроші, є YouTube. Там все безкоштовно, а реклама швидко пропускається, тому дискомфорту ніякого теж не буде.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Фахівці розповіли, як вибрати найкращий бюджетний смартфон

Останні декілька років в моду знову повернулися дешеві смартфони. Цілком очікувано, що більшість українців вибирають бюджетники, оскільки вони пропонують...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -