Реклама

Nokia відродить ще один легендарний телефон

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія HMD Global повернула до життя вже кілька класичних моделей Nokia, починаючи з Nokia 3310 (2017), після якої вийшли Nokia 8110 4G і Nokia 6300 4G. Сьогодні ж стало відомо, що Nokia відродить ще один легендарний телефон. Компанія готується запустити знову дуже незвичайний телефон Nokia 3650.

Nokia відродить ще один легендарний телефон

Моноблочний апарат Nokia 3650 був випущений 18 років тому, це один з дизайнерських телефонів компанії, який отримав круглий блок клавіатури, який відразу ж виділяє його з натовпу.

Телефон Nokia 3650 мав 2,1-дюймовий TFT-дисплей роздільною здатністю 176 x 208 пікселів, одну VGA-камеру на задній панелі і акумулятор ємністю 850 мА • год. Цілком очевидно, що новинка отримає поліпшені дисплей і камеру. Поки що незрозуміло, чи буде в телефоні використовуватися така ж клавіатура або виробник випустить духовного спадкоємця в тому ж ключі, але з оновленим дизайном.
Вихід оновленого телефону Nokia 3650 очікується в цьому році.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів

2 COMMENTS

Реклама

Випадкові Записи

Google готує до виходу першу версію Android 12

Сьогодні надійшла інформація, що Google готує до виходу першу версію Android 12. Вони мають намір слідувати торішньому графіку випуску...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -