Реклама

Новий розумний холодильник від Xiaomi доступний за 345 дол

Останні Новини

Компанія Xiaomi запустила серію нових розумних пристроїв MIJIA і одним із них став розумний холодильник MIJIA Cross-door Refrigerator 520L. Доступний холодильник для попередніх замовлень всього за 345 дол.

Холодильник справді великий, загальний його об’єм, як видно із назви, 520 літрів, з них 168 літрів виділено на морозильну камеру, а решту, 352 літри, на відділ для зберігання. В основному відділенні окремо виділені ящики для овочів та фруктів, щоб забезпечувати їх довготривале зберігання. Заморожувальний відділ також поділений на секції із різною температурою заморожування, що також чудово підійде для зберігання різних продуктів.

MIJIA Cross-door Refrigerator отримав технологію Frost-Free, а також антибактеріальний модуль із іонів срібла, які мають здатність поглинати неприємний запах. Присутні тут і три режими роботи - Super Freeze Mode, Smart Mode та Super Cool Mode. Ну і зрозуміло, що даний розумний холодильник також має можливість підключення до програми MIJIA, як і всі інші розумні пристрої компанії Xiaomi.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Декілька порад як правильно обрати материнську плату

Сьогодні поговоримо про материнську плату та як її правильно обрати саме для вашого комп'ютера. Усім відомо, що материнська плата...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -