Реклама

Оголошено новий смартфон Vivo – S1 Prime

Останні Новини

Сьогодні було оголошено новий смартфон бренду Vivo – S1 Prime. Даний телефон є ребрендовою версією раніше запущеного Vivo S1 Pro. Смартфон Vivo S1 Prime буде доступний у двох кольорах — чорному та синьому, і ціна його становить близько 285 дол.

І так, Vivo S1 Prime отримав 6,38-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю Full HD+. Працює телефон на чіпсеті Snapdragon 665 з 8 Гб оперативної пам’яті та 128 Гб вбудованої. Операційна система тут Android 10, накладена на FunTouch OS 9.2 Ui. Отримав телефон квадрокамеру із датчиками — 48Мп + 8Мп + 2Мп + 2Мп. Фронтальна камера отримала 16-мегапіксельний датчик. Обладнаний S1 Prime акумулятором ємністю 4500 мАг з підтримкою швидкої зарядки 18 Вт.

Єдина інформація, яка ще недоступна, так це на яких ринках буде доступний до покупки новий смартфон Vivo S1 Prime. Поки він з’явився лише на ринку М’янмі.

Рекомендуємо: OPPO Патентує Новий Смартфон Із Технологією Li-Fi.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомі особливості Realme Smart Cam 360 °

Сьогодні стали відомі особливості Realme Smart Cam 360 ° - розумної домашньої охоронної камери. Інформацією поділився у мережі Twitter...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -