Реклама

Опубліковано ескізи камери смартфона OnePlus 9 Pro

Останні Новини

На платформі Weibo користувачем Digital Chat Station було опубліковано ескізи камери смартфона OnePlus 9 Pro. Із даних зображень видно, що смартфон отримає три камери на задній панелі. Поряд із ними розташований світлодіодний спалах. Окрім цього, дані схеми показують розташування кнопки ввімкнення / вимкнення з правого боку, а кнопка регулювання гучності буде розташована зліва.

Очікується, що смартфон OnePlus 9 Pro надійде із такими датчиками камер — 64 Мп, 16 Мп та 12 Мп. Фронтальна камера — 32-мегапіксельна. Працюватиме OnePlus 9 Pro, якщо вірити витокам інформації, на новому процесорі Qualcomm Snapdragon 888 з 8 Гб оперативної пам’яті та 128 Гб внутрішньої. Акумулятор, ймовірно, отримає ємність 5000 мАг.

Рекомендуємо: Опубліковано нові зображення OPPO Reno5 Pro 5G.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Microsoft усунула причину непрацюючих додатків в Windows 10

Сьогодні, компанія Microsoft усунула причину непрацюючих додатків в Windows 10. Останнім часом користувачі скаржилися на проблему з підключенням до...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -