Реклама

Перший огляд продуктивності смартфона Nokia C3

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні, портал nokiapoweruser опублікував перший огляд продуктивності смартфона Nokia C3. Смартфон живиться від восьмиядерного процесора Spreadtrum SC9863A, а варіант, який використовується для огляду, має 3 Гб оперативної пам’яті. Nokia C3 працює на Android 10.

Nokia C3 добре справляється з основними та складними завданнями, включаючи перегляд, ігри та обробку багатьох програм та двох-трьох ігор, відкритих у фоновому режимі. Ми демонстрували багатозадачність у відео за допомогою важкої гри GTA: Vice city та іншої популярної гри Subway Surfer, відкритої одночасно.

Nokia C3 справляється з додатками, 2-3 іграми, камерою, багатьма вкладками браузера, відкритими у фоновому режимі і все ще може працювати безперебійно. Однак це стосується варіанту оперативної пам'яті об'ємом 3 ГБ, і він може не пропонувати подібний досвід використання варіанту 2 ГБ оперативної пам'яті.

Рекомендуємо: HMD Global Оновили Старі Смартфони Nokia До Android 10.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Нові можливості багатозадачності в планшетах на iPadOS 16

Мало хто не знає, що вчора відбувалася чергова конференція від Apple, на якій були представлені нові продукти, а саме...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -