Реклама

Правила зберігання та користування банківською карткою

Останні Новини

Маленька пластикова банківська картка містить дуже багато інформації. Вона міститься на магнітній стрічці та у чіпі. Користувачів цікавить питання, як правильно користуватись карткою, щоб не пошкодити її і не довелося випускати нову. Нижче ми розповімо детально декілька правил.

Насправді, немає якихось особливих порад щодо використання та збереження карток. Найкраще носити їх в спеціальних гаманцях, не в кишені, щоб не пошкоджувати зайвий раз. Також не потрібно, щоб картка була довгий час на спеці або ж навпаки, в холодному місці. Магніти та метал, а також телефони і інша техніка не добре впливає на банківські картки також. Все через те, що може пошкодитись магнітна стрічка і чіп, а тоді використання картки буде практично не можливе.

Цікаво: Українців попередили про новий вид шахрайства з оплатами в інтернеті.

Однак, є люди, які взагалі не дотримуються жодних правил по користуванню карткою. Вони можуть і мочити її, і носити де-небудь, і навіть погнути, а карта як працювала, так і працює далі. Все залежить від матеріалу і звичайного везіння.

Якщо ви дуже хвилюєтесь, що в один момент не зможете скористатись грошима, бо картка просто перестане працювати, то краще випустіть декілька. В такому випадку при втраті однієї, друга завжди буде працювати. Також зручно підключити безконтактну оплату і розраховуватись телефоном. В сучасних банкоматах є можливість навіть не вставляти картку, а просто її прикладати, тоді вона ще менше буде механічно пошкоджуватись.

Також нещодавно ми розповідали, чому українці записують на відео процес поповнення банківської карти ПриватБанку.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Представлена умная детская кроватка с ИИ, котороя может убаюкать ребенка

Стаття доступна українською...Первые годы жизни дети спят беспокойно, что отнимает много сил и времени у родителей. Компанией Cradlewise была...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -