Реклама

Продажі смартфонів Redmi Note перевершили всі очікування

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні Xiaomi оголосила, що продажі смартфонів Redmi Note перевершили всі очікування. Компанія продала понад 140 мільйонів одиниць своїх смартфонів у всьому світі, а телефони серії Note 8 стали другим найбільш продаваними в першому півріччі 2020 року за версією дослідницької компанії Omdia.

Продажі смартфонів Redmi Note перевершили всі очікування

У жовтні минулого року компанія досягла 100 мільйонів продажів Redmi Note у всьому світі, а в березні цього року вона відсвяткувала 110 мільйонів етапів продажів .

Серія Redmi Note 8, яка включає Note 8 , Note 8T та Note 8 Pro , досягла 30 мільйонів продажів у травні 2020 року, і моделі vanilla і Pro - два з 10 найкращих смартфонів, що продаються у всьому світі в 4 кварталі 2019 року.

Redmi анонсував серію Note 9 у березні цього року, але ми ще не отримали даних про продажі від компанії. І поки ми чекаємо цих даних, 24 листопада Redmi, як очікується, додасть до складу ще двох учасників - Redmi Note 9 5G та Redmi Note 9 Pro 5G .

Читайте також: Смартфон Redmi K40 може отримати новий процесор від MediaTek.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

OnePlus разом з Snapchat створили нову функцію для смартфонів

OnePlus разом з Snapchat створили нову функцію для смартфонів. Ці дві компанії об’єдналися, щоб випустити нові лінзи AR (Augmented...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -