Реклама

Розповідаємо, як дізнатися IP-адресу вашого iPhone

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

IP-адреса вашого iPhone — це рядок чисел, який ідентифікує ваш телефон у локальній мережі. У деяких випадках корисно знати, що це таке. Ми покажемо вам швидкий і простий спосіб перевірити особисту IP-адресу вашого iPhone.

Для чого потрібно знати IP-адресу свого iPhone?

Однією з головних причин, чому ви можете захотіти знати IP-адресу свого iPhone, є те, що ви вказуєте певні IP-налаштування на своєму маршрутизаторі , наприклад, установлюєте статичну IP-адресу. Дізнавшись, який IP-адрес використовує ваш iPhone, ви можете надати певні дозволи у своїй мережі.

Іншою причиною, чому ви можете захотіти дізнатися IP-адресу свого телефону, є проблема з конфліктом IP-адрес. Перевіривши IP-адресу свого телефону, ви знаєте, чи не спричиняє це проблеми в мережі.

Цікаво: Як буде виглядати новий iPhone 14. Показали детальні фото.

Як побачити IP-адресу вашого iPhone?

Щоб побачити IP-адресу, яку ваш iPhone отримав із вашої мережі, скористайтеся програмою Налаштування вашого телефону.

Почніть із запуску параметрів на вашому iPhone. Потім натисніть на опцію «Wi-Fi».

У меню «Wi-Fi» біля поточної бездротової мережі торкніться значка «i».

На сторінці мережі поруч із «IP-адресою» ви побачите поточну приватну IP-адресу вашого iPhone . Це послідовність цифр, за якою ваш пристрій розпізнається в мережі.

Цікаво: Чи буде iPhone тепер із роз’ємом USB Typ-C?

Майте на увазі, що якщо ви не налаштували статичну IP-адресу , ваш iPhone майже завжди отримає нову IP-адресу, коли він підключений до мережі.

Це так просто, як це  перевірити MAC-адресу вашого iPhone на випадок, якщо вам потрібна додаткова інформація про ваш пристрій.

Цікаво: Розповідаємо, як знайти програми на iPhone.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, коли Samsung випустить нову версію розумного годинника Galaxy Watch Active 2

Сьогодні стало відомо, коли Samsung випустить нову версію розумного годинника Galaxy Watch Active 2. Інсайдер Еван Блесс (Evan Blass),...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -