Реклама

У мобільному Chrome з’явиться довгоочікувана функція

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

У мобільному Chrome з’явиться довгоочікувана функція довгих скріншотів. Подібна функція тестувалася в бета-версіях Android 11, але зникла з релізом.

Компанія Google почала тестувати нову функцію для мобільної версії фірмового браузера Chrome, яку давно запитували користувачі. Мова йде про можливість робити створення довгих скріншотів, коли робиться знімок всієї веб-сторінки з прокруткою екран вниз.

Google вже експериментувала з подібною функцією в бета-версіях Android 11, проте в стабільній версії Android 11 її вже не спостерігається. Судячи з усього, компанія вирішила, що функцію краще вбудувати тільки в браузер, а не на всю ОС.

По крайній мірі, тепер тестова функція помічена в Google Chrome для Android. Правда, активувати її на даний момент неможливо, в браузері є тільки опис функції.

Читайте також: Найпопулярніші Скарги Користувачів На OC Android 11.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Смартфон OnePlus 8T Pro не з’явиться в продажі. Відомі причини

Сьогодні надійшла інформація, що смартфон OnePlus 8T Pro не з’явиться в продажі. Відомі причини цього. Сьогодні вранці генеральний директор OnePlus...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -