Реклама

Відомо, як виправити роботу смартфона Xiaomi після невдалого оновлення

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Практично кожного разу, коли смартфони Xiaomi, Redmi та Poco отримують оновлення MIUI, з ними виникають проблеми. Інколи проблема не відноситься до важливих і це не сильно впливає на коректну роботу смартфона, а інколи, проблеми досить серйозні, внаслідок яких, смартфон ледве працює. Сьогодні ж нам стало відомо, як виправити роботу смартфона Xiaomi після невдалого оновлення. Інструкція не складна і з нею може справитися кожен, в кого смартфон під управлінням MIUI.

Причиною, чому через оновлення MIUI і навіть через оновлення додатків, смартфон може працювати некоректно, є те, що раніше, перед запуском ОС, всі вже встановлені додатки проходили процес оптимізації, але зараз, цей процес відбувається "на ходу". Розробники перейшли до такого методу по тій причині, що зараз в них немає можливості особисто перевіряти оптимізацію додатків під велике різноманіття смартфонів і цей процес просто перевели в автоматичний режим - додаток сам оптимізується під конкретний смартфон. У випадку ж, якщо проблема серйозна і додаток не може оптимізуватися, тоді вже розробники в ручному режимі вирішують проблему сумісності з тою чи іншою моделлю смартфона.

Як вирішити проблему з погано оптимізованими додатками на смартфонах Xiaomi?

Як завжди, нам необхідно перейти в режим Розробника. Для цього переходимо в Налаштування, далі шукаємо "Про Телефон" і декілька разів тиснемо на «Версія MIUI». Після цього, ми потрапляємо в Режим Розробника і шукаємо "Налагодження по USB".

Наступним кроком стане підключення смартфона до ПК або ноутбука та заходимо в папку з програмою. Далі вводимо в адресну строку провідника команду "CMD" і підтверджуємо дію клавішею "Enter".

Зараз перед вами з'явиться віконечко, в якому необхідно ввести наступне - "adb shell cmd package bg-dexopt-job " і знову підтвердити дію натисканням на ENTER. Все, зараз було запущено процес оптимізації, який може тривати від 5 до 40 хв. По завершенню оптимізації, на екрані побачите " Success " і тільки після цього, можна буде від'єднати смартфон від ПК.

Було б непогано, якби такий процес оптимізації ви робили кожного разу, після оновлення вашого смартфона. Ще одне, завжди робіть резервні копії смартфона після будь-яких змін виконаних за допомогою "Режиму Розробника".

Також нещодавно стало відомо, що смартфони компанії Xiaomi будуть отримувати оновлення по-новому.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компания Киевстар раздает своим клиентам бесплатный интернет

Стаття доступна українською...Получение любых бесплатных услуг от любых компаний, не исключение и операторы мобильной связи, всегда вызывает у пользователей...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -