Реклама

Відомо, кому був вигідний збій в роботі Facebook та месенджера WhatsApp

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Оновлено 08.10.21. Instagram, WhatsApp та Facebook знову не працюють.
В 2021 році практично всі користувачі Всесвітньої Павутини користуються соціальними мережами та месенджерами і одне, на що всі звертають увагу при виборі месенджерів та соціальних мереж, це стабільність роботи і доступність 24 години в добу протягом всього часу. На жаль, нещодавно, 4 жовтня, в мережі розпочався хаос через масовий збій в роботі месенджера WhatsApp. Facebook Messenger, соціальної мережі Facebook та Instagram, що неймовірно розлютило всіх користувачів цих сервісів, а їх неймовірна кількість. Причиною стало те, що сервіси не працювали досить довго і користувачі не мали можливості зв’язатися із своїми друзями, родичами та колегами, а це справді проблема в 21 столітті. Як завжди, якщо хтось програє, то хтось виграє і у випадку із проблемами в Facebook, у виграші залишилися схожі сервіси від інших компаній. Сьогодні ж розповімо, кому був вигідний збій в роботі Facebook та месенджері WhatsApp.

Можливо ви здогадалися, але прямим конкурентом месенджера WhatsApp та Facebook Messenger є Telegram, який і виграв від проблем з сервісами Facebook. Оскільки вони були недоступні тривалий час, більшість активних користувачів сервісів Facebook просто перейшли у Telegram, оскільки він працював стабільно, в принципі як завжди і з легкістю прийняв такий потік нових користувачів.

Як повідомив Павло Дуров в своєму Telegram-каналі (до речі, в нас також є Телеграм-канал, тому варто підписатися), що за 1 день, кількість активних користувачів месенджера збільшилася на 70 млн, що справді неймовірна кількість. Як виявилося, месенджер спокійно працював навіть з такою кількістю нових користувачів.

Паралельно з новиною від Павла Дурова, стало відомо, що в іншому відомому месенджері (в США) Signal, також збільшилася кількість реєстрацій нових користувачів, хоч і не така, як в Telegram.

Також нагадуємо, що це не перший випадок, коли Facebook віддає своїх користувачів месенджеру Telegram. На початку цього року, в месенджері WhatsApp пішла мова про зміну політики конфіденційності, згідно якої, WhatsApp зможе збирати більше інформації про своїх користувачів та передавати її в Facebook, а вони вже отриману інформацію будуть використовувати в рекламних цілях. Логічно, що після цього, велика кількість невдоволених користувачів перейшли в Telegram.

Також нещодавно було названо основну причину популярності месенджера WhatsApp.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Realme 7 5G. Чи вартий уваги даний смартфон в 2022 році?

З розвитком технологій, ми почали спостерігати все більш і більш частіше, випуски нових моделей сучасних смартфонів. Кожна компанія намагається...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -