Реклама

Xiaomi обіцяє зменшити кількість пластику в упаковках до смартфонів

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Xiaomi обіцяє зменшити кількість пластику в упаковках до смартфонів. Якщо конкретніше, то мова йде саме про упаковку (коробку) для смартфона, а не вміст самої упаковки. За повідомленням, розпочнеться це все із смартфонів Mi 10T Lite.

Нагадуємо, що нещодавно Xiaomi не упустила можливості потролити Apple за те, що остання відмовилася від комплектних навушників і зарядного пристрою в нових (і старих теж) iPhone.

Це при цьому, що сама Xiaomi заговорила про такий крок ще п’ять років тому. Але, як це нерідко буває, конкуренти спочатку критикують Apple, а потім або роблять так само, або реагують на кроки Купертинського гіганта. Ось і Xiaomi вже через кілька днів акцентує увагу на тому, що, починаючи з європейської версії Mi 10T Lite компанія буде прагнути скоротити кількість пластику в упаковці на 60%.

Рекомендуємо: Xiaomi Офіційно Анонсували Свою Найшвидшу Бездротову Зарядку В Світі.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Google продовжив термін безкоштовного використання Google Meet

Раніше ми повідомляли, що Google обмежує безкоштовне використання Google Meet, але сьогодні дещо змінилося. Згідно отриманої (офіційної) інформації, Google...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -