Реклама

Засновник Zoom ввійшов в список найбагатших людей планети

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Засновник Zoom ввійшов в список найбагатших людей планети. Як відомо, сервісом для відеоконференцій користуються зараз якщо не всі, то більшість людей, які працюють віддалено. Всі ми знаємо, і прекрасно розуміємо, по якій причині Zoom став таким популярним. Але зараз не про це.

Раніше компанія Zoom Video Communications була невеликою і вона навіть не цікавила таких гігантів, як Cisco, Facebook, Google або Microsoft. На тлі зростання віддаленої роботи та дистанційного навчання стало рости число користувачів додатка Zoom, завдяки чому виручка компанії в другому кварталі 2020 фінансового року виріс на 355%, а прибуток – в 90 разів, що значно перевищило прогнози аналітиків. За темпами зростання курсу акцій Zoom не поступається виробнику вакцин Moderna і китайському конкурентові Tesla, компанії Nio. Ринкова вартість Zoom станом на 1 вересня перевищила $ 129 млрд, що більше вартості таких технологічних гігантів, як IBM і AMD.

Засновник і гендиректор Zoom Ерік Юань (Eric Yuan) і до пандемії був мільярдером. Раніше він працював над програмним забезпеченням для відеодзвінків Webex, яке Cisco купила в 2007 році. Але тепер, за даними FactSet, належні йому акції Zoom коштують майже $ 17 млрд і він входить в число 100 найбагатших людей планети.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

ПриватБанк відмовляється повертати гроші клієнту за подвійне списання

Сьогоднішній матеріал знову стосується ПриватБанку, а точніше відгуків його клієнтів. На цей раз проблема полягає в тому, що ніхто...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -