Реклама

З’явилися характеристики флагманського смартфона Xiaomi

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Як повідомляється, Qualcomm 1 грудня представить наступний флагманський SoC, Snapdragon 875. Напередодні його функції вже просочилися в Інтернет. Сьогодні ж з’явилися характеристики флагманського смартфона Xiaomi.

Як повідомляв dealntech, пристрій Xiaomi з кодовою назвою M2012K11C потрапив в Geekebench . Відповідно, материнська плата отримала назву “Гайдн”. Покопавшись у вихідному коді списку Geekbench, видно, що процесором справді є Snapdragon 875 . Це тому, що перераховані всередині ядра центрального процесора відповідають попереднім витокам. Це показує, що процесор має 1,8 ГГц, 2,42 ГГц і 2,84 Ггц.

З’явилися характеристики флагманського смартфона Xiaomi

Раніше інсайдер Digital Chat Station на Weibo заявив, що Qualcomm Snapdragon 875 матиме такі конфігурації :

  • 1xCortex-X1 з тактовою частотою 2,84 ГГц.
  • 3xCortex-A78 з тактовою частотою 2,42 ГГц.
  • 4xCortex-A55 з тактовою частотою 1,8 Ггц.
З’явилися характеристики флагманського смартфона Xiaomi

Повертаючись до Geekbench, ми бачимо, що пристрій на тестуванні працює під управлінням Android 11, що очевидно. Він має 5,02 ГБ оперативної пам’яті та набирає 1105 одноядерних та 3,512 багатоядерних балів. Хоча, схоже, є деякі вдосконалення порівняно з 865 SoC, нам доведеться почекати офіційного запуску, щоб дізнатись більше.

Крім того, список Geekbench нічого не натякає на пристрій. Однак низка подій змушує задуматись, чи не може це бути тестовою версією майбутнього Mi 11. У ранніх звітах говориться, що Mi 11 стане першим пристроєм, що буде оснащений Snapdragon 875 SoC у Китаї. Після цього Xiaomi видалила список Mi 10 Pro з офіційного веб-сайту Китаю.

Сьогодні звичайні варіанти Mi 10 на 8 / 256GB та 12 / 256GB також відсутні в списку для покупки на офіційних та партнерських веб-сайтах. Все це говорить про те, що Xiaomi може запустити пристрій раніше, ніж хтось у Китаї.

Тим не менш, Snapdragon 875, швидше за все, буде потужним, хоча і використовуючи той же формат трикластера, що і попередник. Причина пов’язана з покращеним 5-нм процесом, ядрами Cortex-X1 та A78  тощо. Таким чином, ми можемо очікувати покращення продуктивності та графічного процесора щонайменше на 23% та 20%. Тим не менше, ми напевно отримаємо цікаві подробиці найближчими тижнями, напередодні презентації Qualcomm Tech.

Читайте також: Xiaomi почали працювати над смартфоном Mi 11.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Бренд Realme запускає очищувач повітря

Бренд Realme запускає очищувач повітря, уже другий в серії. Його назва Realme TechLife Air Purifier Pro. Нагадаємо, що компанія...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -