Реклама

Кращі смартфони Samsung, які можна придбати в 2021 році

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

У компанії Samsung є безліч смартфонів, особливо після випуску трьох нових телефонів, які були доступними ще до 2021 року, але завдяки новій лінійці, Samsung розшири свою кількість смартфонів, починаючи від флагманів і закінчуючи бюджетними покупками. Пошук найкращих телефонів Samsung зводиться до того, щоб з’ясувати, який саме телефон ви шукаєте і скільки ви готові заплатити. Нижче ми представили кращі смартфони Samsung, які можна придбати в 2021 році.

1. Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsung Galaxy S21 Ultra посідає перше місце у списку найкращих телефонів Samsung із ряду причин. Почнемо із процесора Samsung Exynos 2100, який забезпечує українську версію смартфона найкращими результатами. Ми також цінуємо, що S21 Ultra є першим телефоном поза лінійкою Galaxy Note від Samsung, який підтримує S Pen.

Але пара функцій справді виділяються серед тих, що продають. Galaxy S21 Ultra має динамічний дисплей із частотою оновлення, яка може змінюватись між 10 Гц та 120 Гц, залежно від того, що ви робите. (Такі завдання, як прокрутка, призводять до вищої швидкості оновлення, тоді як більша статична активність забезпечує швидкість економії заряду акумулятора.) На задній панелі S21 Ultra ви знайдете два телеоб'єктиви - один із 3-кратним збільшенням, інший із 10-кратним збільшенням.

Galaxy S21 Ultra залишається дорогим телефоном і дебютує з ціною майже такою ж ,як і Galaxy S20 Ultra рік тому, що прикро, оскыльки в світі він дешевший за S20 Ultra.  Якщо ви хочете отримати найкращі функції, які пропонує Samsung, негайно додайте його в свій список необхідних покупок.

2. Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Кращі смартфони Samsung, які можна придбати в 2021 році

Galaxy Note 20 Ultra - це один з найкращих смартфонів Samsung, який ви можете купити зараз. Незважаючи на те, що Galaxy Note 20 надзвичайно дорогий – 32 тис грн, він дорожчий за Galaxy S20 Plus, хоча і не такий дорогий, як S20 Ultra, - але його численні досягнення цілком варті преміум-витрат Samsung.

Однією з найбільш привабливих особливостей Galaxy Note 20 Ultra є динамічна частота оновлення телефону, яка автоматично регулюється залежно від того, для чого ви використовуєте телефон. Є й інші функції, орієнтовані на продуктивність: S Pen є більш чутливим, ніж будь-коли, із затримкою, зменшеною до 9 мс. Функція DeX від Samsung працює бездротово з Galaxy Note 20 Ultra. А телефон живиться від Snapdragon 865 Plus, на сьогодні найкращого набору мікросхем для телефонів Android.

3. Samsung Galaxy S21

Кращі смартфони Samsung, які можна придбати в 2021 році

Ціна відповідає Galaxy S21, найменш дорогому з нових флагманів Samsung. Початкова ціна Galaxy S21 - 27 тис грн.

Samsung використовує пластик для корпусу на S21 і залишає карту microSD. Вам також доведеться мати справу з 6,2-дюймовим екраном із зменшеною роздільною здатністю. Але цей дисплей також має динамічну частоту оновлення, змінюючи швидкість, з якою екран оновлюється залежно від поставленого завдання. А Galaxy S21 має той самий чіпсет Snapdragon 888, який забезпечує живлення S21 Ultra найкращою продуктивністю для телефону Android.

Додайте чудові камери, які добре справляються з порівнюваними моделями Apple і Google, і у вас є чудовий телефон за менш астрономічну ціну.

4. Samsung Galaxy Note 20

Кращі смартфони Samsung, які можна придбати в 2021 році

Настільки ж гарні, як Galaxy Note 20 Ultra і Galaxy S20 Plus, обидва телефони коштують значно більше 28 тис грн. Galaxy Note 20 коштує 23 тис грн і у вас не надто багато компромісів, щоб заощадити декілька тис грн за все ще потужний смартфон.

6,7-дюймовий дисплей Galaxy Note 20 пропускає більш високі частоти оновлення, що зустрічаються на цих більш дорогих телефонах, і замість скляної задньої панелі ви отримуєте пластикову. Однак жодна жертва не надто велика, особливо коли це означає отримання телефону з камерами, які працюють так само, як і потрійні об'єктиви Note 20. Ви також отримуєте S Pen - секретну зброю лінійки Galaxy Note - і всі вдосконалення для створення нотаток, що поставляються з Note 20 Ultra.

Забезпечте чудову продуктивність чіпсета Snapdragon 865 Plus - того самого в більш дорогому Note 20 Ultra - і ви будете вражені всією цінністю, яку Samsung запакував у Galaxy Note 20 за 23 тис грн.

5. Samsung Galaxy S20 FE

Кращі смартфони Samsung, які можна придбати в 2021 році

Можливо, вас вразили різні моделі Galaxy S20, які дебютували цієї весни, але відклали той факт, що вони коштують біля 28 тис грн і більше. Samsung Galaxy S20 FE тут, щоб полегшити цей шок від ціни, упакувавши багато найкращих функцій у S20, але більш бюджетно.

Цей телефон за 18 тис грн працює на потужній вбудованій системі Snapdragon 865 із підключенням 5G. Його 6,5-дюймовий OLED-дисплей має надзвичайно швидку частоту оновлення 120 Гц, що забезпечує плавнішу прокрутку. І хоча його 8-мегапіксельний телеоб'єктив не такий різкий, як 64-мегапіксельний на S20, ми все ще вражені функцією Space Zoom.

Ви здійсните деякі компроміси з Galaxy S20 FE - телефон оснащений пластиковим чохлом, а зарядний пристрій, що входить до комплекту, не такий швидкий, - але це чудовий телефон для людей, які хочуть преміум-функції за розумну ціну.

6. Samsung Galaxy S20 Plus

Кращі смартфони Samsung, які можна придбати в 2021 році

Galaxy S20 Plus вирізнявся серед лінійки Galaxy S20 не тому, що він пропонує найвищі функції - Galaxy S20 Ultra має потужніший телеоб’єктив та основну камеру, - а тому, що досяг правильного балансу між преміум-функціями та ціною. 

Незважаючи на те, що Galaxy S20 Plus не оснащений 108-мегапіксельною основною камерою, як S20 Ultra, чотири камери, що є там, видають чудові знімки, які добре поєднуються з найкращими телефонами з камерами. Ви все одно отримаєте чудові фотографії - включаючи кришталево чисте збільшення від цього 64-мегапіксельного телеоб’єктива - якщо ви оберете Galaxy S20 Plus, і заощадите 6 тис грн на дорожчій Ultra.

Всі інші найпопулярніші функції, вкладені в лінійку S20, є в наявності у моделі Plus. Це включає в себе підключення 5G - S20 підтримує мережі як mmWave, так і мережі з низьким діапазоном частот - і процесор Snapdragon 865, який досі залишається найефективнішим чіпсетом. Galaxy S20 Plus також користується тією ж частотою оновлення 120 Гц, яку Samsung надав всім моделям S20, тому ви отримаєте максимально плавну прокрутку (хоча лише з нижчою роздільною здатністю і без динамічного регулювання швидкості на нових моделях S21). 

S20 Plus менш привабливий зараз, коли тут є телефони S21, але якщо ви знайдете такий із значною знижкою, це залишається привабливим варіантом серед кращих телефонів Samsung.

7. Samsung Galaxy Z Fold 2

Кращі смартфони Samsung, які можна придбати в 2021 році

Samsung чітко навчився помилкових кроків з оригінальним Galaxy Fold, створивши набагато продуманіший складний смартфон за допомогою Galaxy Z Fold 2.

Посилений шарнір додає той самий режим Flex, який Samsung представив з Galaxy Z Flip, до лінійки Fold, що дозволяє розділити екран на різні функції. Багатозадачність із трьома програмами повертається, і тепер ви можете поєднувати програми для запуску одночасно. Інші програми були перероблені, щоб скористатися повноекранним режимом Galaxy Z Fold 2, по суті перетворивши ваш телефон на планшет.

8. Samsung Galaxy S20 Ultra

Кращі смартфони Samsung, які можна придбати в 2021 році

Ви знайдете дешевші телефони виробництва Samsung, особливо зараз, коли тут є лінійка S21. Але мало хто перевершує те, що пропонує Galaxy S20 Ultra, навіть через рік після його випуску.

При дебютній ціні в 35 тис грн за базову модель з 12 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ пам’яті, Galaxy S20 Ultra коштує не дешево (хоча ми очікували б, що ціни впадуть після прибуття S21 Ultra). Але ви дійсно можете побачити, де Samsung запакував усі ці додаткові функції. 6,9-дюймовий дисплей може мати частоту оновлення 120 Гц (при нижчих роздільних здатностях), що справді робить помітно плавніше прокручування. Ви зможете насолоджуватися майже 12 годинами автономної роботи завдяки акумулятору на 5000 мАг, що живить Galaxy S20 Ultra. 

Справжньою видатною особливістю Galaxy S20 є її камера, однак, 108-мегапіксельний основний знімач та 48-мегапіксельний телеоб'єктив, об'єднані ультраширококутним об'єктивом та датчиком часу польоту. Ці об'єктиви поєднують у собі дуже чіткі, деталізовані кадри, навіть коли ви збільшуєте їх. (Збільшений телеоб'єктив Galaxy S20 Ultra, зрештою, підтримує 10-кратне збільшення без втрат.) Настільки вражаючим, що нам заважають деякі Проблеми з автофокусом, які виникли, коли ми продовжували тестувати Galaxy S20 Ultra. З тих пір Samsung випустив виправлення.

9. Samsung Galaxy Z Flip

Кращі смартфони Samsung, які можна придбати в 2021 році

З Samsung Galaxy Z Flip ми нарешті отримали складний телефон, який може конкурувати з іншими пристроями. Так само, як Motorola Razr , Samsung використовував телефони минулого для натхнення, але на відміну від дефектного пристрою Motorola, Galaxy Z Flip відчуває себе міцним і добре складається. Зарахуйте шар Ultra Thin Glass, який Samsung використовує на 6,7-дюймовому дисплеї телефону та загальну якість шарніра телефону.

Складання пристрою в щось, що акуратно поміщається в кишеню, - це не просто косметичний трюк. Компанія Samsung придумала спосіб максимально використати складність Galaxy Z Flip за допомогою режиму Flex, який розділяє дії між верхньою та нижньою половиною дисплея. Galaxy Z Flip також підтримує багатозадачність із багатьма програмами, що дозволяє запускати дві програми одночасно.

Набір мікросхем Snapdragon 855 Plus, що живить телефон, забезпечує високу продуктивність, хоча останні телефони швидші (включаючи власні моделі Samsung Galaxy S20). Дві задні камери на Galaxy Z Flip дають знімки, які майже такі ж гарні, як найкращі телефони з камерами, хоча ми все-таки віддаємо перевагу або iPhone 11 Pro, або Pixel 4, коли мова заходить про фотографування. З цієї причини - і для все ще високої ціни на Galaxy Z Flip 36 тис грн - важко рекомендувати цей складний телефон порівняно з менш дорогими, більш здібними флагманськими пристроями. Але Galaxy Z Flip доводить, що складаний телефон справді може доставити товар, і це великий крок вперед.

Якщо ви хочете підключити 5G, Samsung випустила Galaxy Z Flip 5G. Він оснащений кращим процесором - Snapdragon 865 Plus - та новими кольорами, але це, по суті, той самий телефон із вищою ціною.

10. Samsung Galaxy S20

Кращі смартфони Samsung, які можна придбати в 2021 році

Серед флагманів минулого року Galaxy S20 Ultra має всі функції, а Galaxy S20 Plus має найкращий баланс між можливостями та ціною, що дозволяє легко не помітити Samsung Galaxy S20. Але якщо ви можете знайти телефон за пристойною ціною, це все одно хороша альтернатива більш дорогим опціям від Samsung.

Три задні лінзи роблять привабливі знімки навіть без датчика часу польоту, який зустрічається на інших моделях. Ми були особливо вражені 64-мегапіксельним телефото-об'єктивом та 3-кратним збільшенням без втрат. Ви також отримуєте чудовий дисплей із надшвидкою частотою оновлення 120 Гц - та сама функція, яка виділяє більш дорогі моделі S20. Однак, коли нові моделі S21 відвантажуються до кінця місяця, можливо, ви захочете поглянути на інші телефони, крім минулорічної моделі.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы случаи, когда лучше выключить интернет на смартфоне

Стаття доступна українською...Если вы активный пользователь смартфона, то велика вероятность, что большинство его функций всегда активны. Это вполне логично...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -