Реклама

Oppo запатентували складний смартфон Reno Flip 5G

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

На поточний момент тільки Samsung, Huawei, Motorola і Royole виробляють смартфони, які оснащені складними дисплеями. Однак багато компаній також розробляють схожі смартфони і в найближчий час представлять їх на ринку. Однією з них може стати Oppo. Сьогодні в мережі з’явилася інформація, що Oppo запатентували складний смартфон Reno Flip 5G. Інформацією поділився портал LetsGoDigital.

Oppo запатентували складний смартфон Reno Flip 5G

Китайський виробник смартфонів Oppo відомий своєю технологією швидкої зарядки SuperVOOC та іншими інноваціями. Джерела стверджують, що в даному випадку мова йде не просто про якийсь концепт. Виробник дійсно розробляє такий смартфон.

Цей патент був поданий компанією Oppo до Світової організації інтелектуальної власності в лютому, але був схвалений і опублікований тільки 3 вересня. Наші колеги з сайту LetsGoDigital використовували патентні зображення для створення якісної тривимірної моделі смартфона.

Oppo запатентували складний смартфон Reno Flip 5G

Основна увага в цьому патенті була приділена шарнірному механізму, який дозволяє фіксувати дві частини смартфона під кутами 30, 60, 90 і 180 градусів. Окремо в документі йдеться, що даний шарнірний механізм дозволить Oppo створити смартфон, гнучкий екран якого не матиме складки, як у вже випущених телефонів. Будемо очікувати на цей смартфон і цікаво що в Oppo вийде з цього.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Безпечний режим на Андроїд – що це і для чого потрібен?

Хтось уже чув про безпечний режим на смартфоні? Це така ж сама функція, яка присутня на ПК та ноутбуках,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -