Реклама

Перераховано функції Apple iPhone, які давно застаріли

Останні Новини

Так склалось, що бренд Apple завжди першим створював певні оновлення для своїх пристроїв, а вже інші виробники їх намагались скопіювати. Незважаючи на це, є в iPhone функції, які користувачі рахують старими та вартими оновлення. Про них ми сьогодні і поговоримо. Дехто взагалі говорить, що iPhone це телефон із минулого. Звісно, такі твердження абсолютно не логічні, але виправляти дійсно виробникам є що.

Розпочнемо із заряджання батареї на iPhone. Всі знають, що роз'єм для кабеля тут не такий як у смартфонів інших виробників. Це викликає деяке невдоволення та дискомфорт. Зараз бренди роблять в своїх телефонах роз'єми Type-C. Це вважається стандартом, а Apple продовжує випускати моделі із Lightning. Було б дуже цікаво, якби з часом бренд взагалі забрав отвір для зарядного пристрою. Замість нього можна було б просто випустити бездротову зарядку, яка не відрізнялась би швидкістю та якістю від звичайної. Це однозначно стало б великим кроком до майбутнього.

Цікаво: Названо найбільші недоліки iPhone та iPad з великими дисплеями

Наступне, що варто обговорити, це Face ID. Всі розуміють, що сучасний світ не зовсім підходить під функцію розпізнавання лиця. Потрібно врахувати хоча б постійну наявність маски на обличчі, а це може викликати певні труднощі. По-перше, датчик Face ID знаходиться трохи недоречно посередині екрану. Це виглядає не дуже стильно, тому дизайн краще змінити. А ще вигіднішим рішенням було б повернення сканера відбитків пальців. Багато користувачів погодяться, що їм не вистачає старої функції. Будемо надіятись, що бренд врахує це і зробить висновки.

Ще одне оновлення, яке хотілося б побачити - відсутність кнопок гучності. Було б цікаво, якби на корпусі не було взагалі ніяких кнопок. Це однозначно стане унікальним нововведенням. Дизайн відрізнявся б від усіх інших телефонів у світі. Цікаво, як тоді регулювати звук? Можна на панелі управління або ж вигадати якісь спеціальні жести, які телефон буде розпізнавати та змінювати гучність.

Далі мова піде про Siri. Задумка самої функції хороша та цікава, але в роботі далеко не ідеальна. Цей асистент присутній на старих та нових моделях iPhone, але досконалим не став по сьогоднішній день. Для того, щоб здивувати шанувальників бренду, його потрібно або взагалі забрати із телефону, або довести до ідеалу. На жаль, поки що Siri залишається на низькому рівні і ніхто цього не виправив.

Варто прочитати: Бюджетна версія Apple iPhone 13 подешевшала ще більше

Сім-карта. Бренди все більше і більше намагаються створити телефони, яким не потрібна сім-карта. Вони підтримують eSIM, що є дуже зручним. Електронна картка вічна, її не можна загубити чи пошкодити. Замість отвору для неї можна зробити щось інше, корисніше для смартфона. Здається, саме час і компанії Apple подумати за таке оновлення. Тим більше, що з часом всі перейдуть на такий тип сім-карт. Операторам це так само вигідно, як і користувачам. Не потрібно буде викидати зайві кошти на створення фізичних карточок.

Ну і останнє, це розмови по навушниках від Apple. Звук через них не дуже якісний, якщо мова йде про дзвінки. Люди не хочуть тримати довго телефон в руці, особливо жінки, які люблять говорити з подругами годинами, або ж бізнесмени, котрі постійно повинні бути на зв'язку. Для цього все більше користувачів обирають навушники для комфорту спілкування. Бренду Apple варто врахувати ці нюанси та виправити недоліки в звучанні AirPods.

З інформації вище зрозуміло, що яким би популярним та якісним не був бренд Apple, та прагнути завжди є куди. Є функції, які дійсно потребують оновлення чи покращення. Будемо надіятись, що хоча б дещо із вищенаписаного ми зможемо побачити в наступних випущених моделях.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія HMD Global представила недорогий смартфон Nokia 5.4

Сьогодні компанія HMD Global представила недорогий смартфон Nokia 5.4. Смартфон, який побудований на базі однокристальної системи Qualcomm Snapdragon 662. Смартфон...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -