Реклама

Розкрита дата релізу смартфона Redmi Note 9T

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Наприкінці минулого року повідомлялося, що мобільний телефон під назвою Redmi Note 9T скоро надійде, а сьогодні була розкрита дата релізу смартфона Redmi Note 9T – 8 січня.

Розкрита дата релізу смартфона Redmi 9T

На даний момент відомо, що головною особливістю Xiaomi Redmi Note 9T є підтримка мереж 5G. Цей телефон з’явився на Geekbench. Телефон буде оснащений чіпсетом Dimensity 800U MediaTek і має 4 ГБ оперативної пам’яті. На жаль, смартфон отримав попередньо встановлену систему Android 10.

З цих офіційних повідомлень ми знаємо, що цей телефон матиме овальний модуль камери, подібний до Redmi Note 9 Pro 5G. Однак цього разу є лише три камери.

Що стосується основної камери + ультраширококутна + комбінація глибини 2 мільйони пікселів, або допоміжна камера замінена спеціальною макрокамерою, вам доведеться почекати до прес-конференції цієї п’ятниці, щоб дізнатись детальніше.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Apple анонсувала нові навушники AirPods Max

Сьогодні компанія Apple анонсувала нові навушники AirPods Max, інноваційні бездротові навушники з високоякісним звуком. AirPods Max отримали мікросхему H1...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -