Реклама

Розкрито характеристики смартфона Motorola Edge Lite 5G

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Декілька днів тому, ми повідомляли, що Motorola готується до презентації, на якій покажуть нові смартфони. Через деякий час після такої звістки, надійшла інформація від Evan Blass, де було розкрито зовнішній вигляд смартфона. Ще згодом він опублікував оновлену інформацію, в якій вже було розкрито характеристики смартфона Motorola Edge Lite 5G, який також називають Moto G 5G.

Розкрито технічні характеристики смартфона Motorola Edge Lite 5G

Згідно наданої інформації, відомо, що смартфон отримає Full HD + дисплей з двома отворами для фронтальнї камери. Дисплей отримає частоту оновлення 90Гц, співвідношення сторін 21: 9. Поки що, розмір дисплея залишається невідомим.

Розкрито технічні характеристики смартфона Motorola Edge Lite 5G

Працювати смартфон буде на Snapdragon 765 з 4ГБ оперативної пам’яті та 64ГБ внутрішньої. Також Moto G 5G отримав квадро камеру — 48Мп + 5Мп (макро) + 8Мп (ультраширока) + 2Мп (глибина). Працювати смартфон буде під управлінням OC Android 10. Живитися смартфон буде від батареї на 4800 мАг. Також він отримав сканер відбитків пальців, який розміщений на бічній стороні та підтримку 5G.

Смартфон отримав дві моделі XT2075-1, XT2075-3. За чутками, модель XT2075-1 буде продаватися на території США, XT2075-3 — це глобальна версія.

Зараз нам залишається тільки очікувати на презентацію, де нам покажуть цей смартфон.

Рекомендуємо: Компактні навушники Motorola Verve Buds 110 .

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы новые бесплатные Android – приложения в марте 2021

Стаття доступна українською...В данной статье будут названы новые бесплатные Android - приложения в марте 2021, которые могут вас заинтересовать. Instagram...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -