Реклама

Вийшло знакове оновлення Apple Music для Android

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.


Вийшло знакове оновлення Apple Music для Android. Функції плавного переходу між піснями тепер доступна на Android. А от у версії для iOS такого поки нема.

З виходом iOS 14 додаток Apple Music для iPhone отримав нову вкладку «Слухати» (Listen Now) з редакційним і рекомендованим контентом, покращений пошук, Автовідтворення і так далі. Всі ці функції тепер стали доступні і в версії додатка для Android.

Вийшло знакова оновлення Apple Music для Android

Однак є одне нововведення, яке відсутнє в Apple Music для iOS – ні на iPhone, ні на iPad. Справа в тому, що в новій версії Apple Music під номером 3.4 для Android з’явилася функція плавного переходу від однієї композиції до іншої. При її включенні в налаштуваннях програми, відбувається поступове зростання гучності чергової пісні одночасно з загасанням попередньої пісні.

Користувач може налаштувати тривалість такого перехідного періоду - до 12 секунд. Подібна функція вже є в Apple Music для macOS. Згідно замітці до релізу, Apple Music для Android ще отримала експорт в Instagram, Facebook і Snapchat Stories, а також підвищену продуктивність програми.

Читайте також: Apple Music Доступний На Смарт-Телевізорах.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Додаток Google Phone може отримати нову назву

Додаток Google Phone може отримати нову назву. Google Phone отримає новий логотип та назву: "Google Call". Сьогодні з’явилася реклама YouTube на додаток...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -