Реклама

Авторизація в застосунку «Дія» за допомогою Приват24

Останні Новини

Багато громадян України є клієнтами ПриватБанку та мають встановлений на власному смартфоні, додаток Приват24. Окрім виконання основної своєї функції – «банк в телефоні», програма додатково дозволяє ідентифікувати Вашу особу як громадянина України у застосунку «Дія».

Для передачі персональних даних своїх клієнтів додаток Приват24 використовує технологію «BankID».

Цікаво: В “Приват24 для Бізнесу” додали декілька корисних функцій.

Що таке технологія «BankID»?

Технологія «BankID» – це унікальна платформа, яка була створена для розвитку цифрових послуг у всіх сферах повсякденного життя, та для бізнесу. Система «BankID» створена для передачі банком особистих даних клієнта з метою його онлайн-ідентифікації громадянина України, для підтвердження фізичної особи. Ваші персональні дані передаються технологією «BankID» через мережу Інтернет. Така ідентифікація Вашої особи потрібна для отримання різного роду адміністративних чи інших видів послуг, без необхідності носити при собі паперові документи.

Сервіс «BankID» був створений для усіх банків України. Він дозволяє передати необхідні достовірні документи кінцевому отримувачу без необхідності їх перевірки. Адже, така перевірка Ваших документів попередньо уже відбулася у банку. Як Ви розумієте самі, це спрощує процедуру отримання адміністративних послуг та суттєво економить витрачений час.

Сервіс «BankID» розширив мережу цифрових послуг, які надаються клієнтам банків. Першим серед українських банків технологію «BankID» запровадив ПриватБанк. Працює вона через додаток Приват24.

Система «BankID», встановлена в Приват24 – це інструмент, за допомогою якого відбувається ідентифікація користувача в застосунку «Дія». Тепер клієнти ПриватБанку можуть не носити з собою паперові документи, які посвідчують їх особу. Увійшовши в додаток «Дія» через Приват24, вони авторизуються та підтвердять свої персональні дані за допомогою технології «BankID».

А тепер повернемося до теми нашої статті, а саме – які кроки потрібно здійснити, аби авторизуватися в застосунку «Дія» через додаток Приват24.

Цікаво: Названо труднощі із картками ПриватБанку, які можуть виникнути в українців за кордоном.

Інструкція авторизації в «Дія» через Приват24:

1. Для початку у Вашому смартфоні вже має бути встановлений додаток Приват24 та додаток «Дія». Якщо ж якогось з них немає, то зайдіть у Play Market чи App Store, знайдіть його та завантажте на пристрій.

2. Відкрийте додаток «Дія», ознайомтеся з повідомленнями про обробку персональних даних та натисніть «Увійти».

3. На головному екрані «Дія» побачите іконку Приват24, натисніть її.

4. Додаток «Дія» перенаправить Вас в мобільний додаток банку. Введіть Ваш пароль для входу в Приват24, або код з отриманого sms-повідомлення банку.

5. Далі натисніть кнопку «Підтвердити». Цією дією Ви підтверджуєте авторизацію та передачу персональних даних.

6. Тепер натисніть «Далі» – Ви знову повернетесь у «Дію».

7. Придумайте та пропишіть пароль з 4 цифр для входу в «Дію», а потім його ще раз підтвердьте.

8. Можна пришвидшити вхід в «Дія», надавши дозвіл на використання FaceID чи TouchID. Але це можна зробити і пізніше.

9. На цьому все. Ви успішно увійшли в «Дію» через Приват24, умовно захвативши з банку всі Ваші необхідні цифрові документи ідентифікації особи.

За допомогою технології «BankID» Приват24 безпечно транспортує Ваші персональні дані через Інтернет напряму до адміністративної установи чи іншого надавача необхідної Вам послуги.

Цікаво: Оголошено нові правила користування кредитними картками від ПриватБанку.

Яку Вашу особисту інформацію передає Приват24?

За необхідності банком може бути надана така інформація про Вашу особу:

– Прізвище, Ім’я, По-батькові.

– Номер телефону, електронна адреса.

– Дата народження, стать.

– Реєстраційний номер облікової картки платника податків, або ідентифікаційний код.

– Ваш ідентифікатор в банку.

– Адреса реєстрації – область, район, місто, вулиця, номер будинку, номер квартири.

– Адреса фактичного місця проживання – область, район, місто, вулиця, номер будинку, номер квартири.

– Місце Вашого народження – область, район, місто.

– Дані реєстраційного документу – тип документу, назва документу, серія, номер документу, уповноважений орган, який видав документ, дата видачі, строк дії та країна. Сюди відносяться такі документи – паспорт громадянина України, або інші документи, які посвідчують особу та можуть бути використані на території України для укладання правочинів, згідно з законодавством України.

– Копії паспорта громадянина України чи інших документів, які посвідчують особу та використовуються на території України для укладання правочинів, згідно з законодавством України.

– Копія документа, який засвідчує реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків (картка платника податків або ідентифікаційний код).

Перелік Ваших персональних даних та документів, які передаються в цифровому вигляді великий – носити при собі нічого не потрібно, окрім смартфона. Сучасні технології суттєво спрощують наше життя.

Цікаво: Українці не можуть отримати 6500 грн допомоги в Приватбанку.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо способи боротьби з недобросовісними операторами мобільного зв’язку

В Україні досить гостро стоїть проблема якоcті надання послуг операторами мобільного зв’язку. В Україні доступні на вибір три оператори,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -