Реклама

Флагман Xiaomi Mi 10 Ultra отримає антимікробні аксесуари

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

З’явилася інформація, що Xiaomi готує до релізу ще одну модифікацію смартфона Mi 10 – Mi 10 Ultra. Сам смартфон отримає декілька вражаючих характеристик, для того, щоб конкурувати з флагманськими смартфонами інших компаній. Особливістю цього смартфона можна назвати те, що флагман Xiaomi Mi 10 Ultra отримає антимікробні аксесуари.

Флагман Xiaomi Mi 10 Ultra отримає антимікробні аксесуари

Такою інформацією поділився Лей Джун, який є вищим керівником в Xiaomi. З його слів, смартфон отримає протимікробну захисну плівку на дисплеї та протимікробний фуляр в коробці.
Антимікробна технологія буде забезпечуватися за допомогою іонів срібла. Іони срібла вже давно використовують в різноманітних текстильних виробах, для забезпечення захисту від бактерій.
Такий антибактеріальний захист став актуальним на фоні пандемії, тому що бактерії COVID виживають на різноманітних поверхнях. Смартфони в цьому випадку, являються найкращими переносниками цієї бактерії.

Раніше, схожу технологію почали використовувати Samsung в своїх смартфонах Galaxy Note 20. Також вони створили УФ-стерилізатор для своїх смартфонів.

Зараз нам залишається надіятися на те, що в найближчий час, всі смартфони і ґаджети отримають антибактеріальний захист.

Рекомендуємо: LG Створили УФ-Стерилізатор Для Телефонів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Xiaomi збираються повернути в продаж свій легендарний смартфон

Сьогодні стало відомо, що Xiaomi збираються продавати нову версію свого легендарного смартфона. Мова йде про нову версію популярного до...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -