Реклама

Показані концепт-рендери смартфона Microsoft Surface Solo

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Вчора, компанія Microsoft показала трейлер свого смартфона Surface Duo, який вже можна придбати в США. Сьогодні ж з’явилася інформація, що Microsoft працює над ще одним смартфоном Surface – Solo. Також, сьогодні були показані концепт-рендери смартфона Microsoft Surface Solo. За концепти відповідальна компанія Jonas Daehnert, яка не розробляє смартфон, а лише показали можливий вигляд смартфона.

Показані концепт-рендери смартфона Microsoft Surface Solo

Концепти демонструють смартфон, який буде типовим смартфоном, тобто без експериментальних конструкцій і тому подібного. Також на зображеннях видно, що він отримав мінімальні рамки, заокруглений дизайн і виріз під фронтальну камеру, яка розміститься зверху і в центрі екрану. На зворотній стороні розмістився один датчик основної камери та світлодіодний спалах у верхньому лівому куті.

Знизу розмістилися порт USB Type-C та динамік. З правої сторони видно кнопку живлення та регулятор гучності. Звісно, що смартфон Surface Solo буде працювати на базі OC Android.

Показані концепт-рендери смартфона Microsoft Surface Solo

На даний момент не повідомляються ні характеристики смартфона, ні ціна, ні дата релізу. В найближчий час варто очікувати на смартфон Surface Neo, а вже потім на Surface Solo.

Рекомендуємо: Microsoft Розробляє Surface Pro X.

Джерело: Jonas Daehnert

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, чому додатки стежать за власниками смартфонів

Що про вас може розповісти ваш смартфон? Він знає ваше ім'я; то, як ви виглядаєте; з ким ви спілкуєтеся;...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -