Реклама

Xiaomi представила розумний коректор постави

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Xiaomi представила розумний коректор постави. Головною відмінністю даного гаджета від традиційних поясів для корекції є те, що він постійно нагадує користувачеві про необхідність використання власних м’язів

Xiaomi представила розумний коректор постави

Xiaomi представила нове розумний пристрій під назвою Hipee Smart Posture Correction Wizard, який має допомогти користувачам скорегувати свою поставу. Розумний коректор постави Hipee Smart Posture Correction Wizard відстежує в реальному часі стан шийного відділу хребта користувача, нагадує про необхідність розім’ятися і пропонує цікаві вправи, які допомагають виробити звичку сидіти і ходити з правильною поставою.

Xiaomi представила розумний коректор постави

Головною відмінністю даного гаджета від традиційних поясів для корекції є те, що він постійно нагадує користувачеві про необхідність використання власних м’язів для підтримки правильної постави.

Xiaomi представила розумний коректор постави

Регулярне тренування м’язів є більш правильним підходом до вирішення даної проблеми, вважають творці гаджета.

Користувач повинен надіти пристрій і зберегти інформацію про правильну поставу відповідно до інструкцій. Коли пристрій виявить, що поза неправильна, воно буде вібрувати, поки користувач не повернеться в правильне положення.

Xiaomi представила розумний коректор постави

Гаджет може розпізнавати пози людини в різних сценаріях, таких як сидіння, нахили, лист і стояння, щоб зайвий раз не турбувати користувача. Hipee Smart Posture Correction Wizard пропонується за ціною 14 доларів.

Рекомендуємо: На Xiaomi Youpin Представлено Розумний Сміттєвий Контейнер.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы 5 причин, почему современная техника служит меньше старой

Стаття доступна українською...Вы наверняка сталкивались с такой неприятной ситуацией, как поломка любимого гаджета (смартфона, телевизора или же умных часов)....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -