Реклама

Samsung обійшли Apple на ринку смартфонів

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Samsung обійшли Apple на ринку смартфонів США. Однією з найголовніших причин стало те, що Apple затримали випуску нових смартфонів iPhone 12.

Компанія Samsung в цьому році відновлюється дуже швидко на тлі триваючої пандемії коронавіруса. Світовий лідер з виробництва смартфонів в останньому кварталі забрав у Xiaomi перше місце в Індії. Тепер же стало відомо, що Samsung випередила Apple і стала найбільшим виробником смартфонів у США.

Згідно зі звітом Strategy Analytics, Samsung нарешті перемогла Apple вперше за три роки. Причин було кілька, але однією з найголовніших стала затримка випуску нових смартфонів iPhone 12. Смартфони надійшли в продаж з великою затримкою, причому iPhone 12 mini і iPhone 12 Pro Max вийдуть тільки на цьому тижні.

Samsung зайняла 33,7% американського ринку в минулому кварталі, друге місце дісталося Apple з результатом 30,2%. На третьому місці в США виявилася ще одна південнокорейська компанія LG з часткою ринку 14,7%.

Samsung продемонструвала зростання 6,7%. Успіх забезпечили різні моделі з конкурентоспроможними цінами і гідними характеристиками. Також непогано (нехай і без рекордів) продавалися Galaxy Note 20 і Note 20+. Складний смартфон Galaxy Z Fold2 також продемонстрував непогані результати.

В останній раз Samsung очолювала ринок смартфонів США в другому кварталі 2017 року.Також відомо, що компанія може анонсувати серію Galaxy S21 раніше звичайного, вже в січні.

Читайте також: Samsung розробляє “витривалий” смартфон.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Перший планшет від Redmi отримує сертифікацію. Відома ціна

Перший планшет від Redmi, запуск якого очікується найближчим часом, отримує сертифікацію Bluetooth SIG. Ймовірною датою запуску Redmi Pad може...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -