Реклама

В нових MacBook виникли проблеми з навушниками

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Новинки MacBook Air і MacBook Pro на платформі M1 здаються досить стабільними пристроями. Разом з тим, зараз і у них виявилася прикра проблема. Як повідомляють деякі користувачі, в нових MacBook виникли проблеми з навушниками. Користувачі масово скаржаться на мимовільне відключення навушників і іншої периферії, що з’єднується через Bluetooth.

Джерела посилаються на користувачів найбільшого американського форуму Reddit – на ньому вже багато негативних відгуків про те, як від новеньких MacBook Air, MacBook Pro і Mac Mini періодично відключаються найрізноманітніші пристрої – мишки, клавіатури, навушники. Деяка периферія і зовсім не працює. Це стосується як сторонніх рішень, так і пристроїв самої Apple – тих же AirPods. Причому проблеми торкнулися саме вбудованого адаптера Bluetooth, так як, наприклад, при підключенні пристроїв Logitech через приймач Unifying нічого не «відвалюється».

Поки незрозуміло, в чому саме полягає проблема - в самій M1 або в ОС Big Sur. Але, швидше за все, рішення буде представлено у вигляді невеликого програмного оновлення. Apple вже проінформована про проблеми, але поки ніяк на них не відреагувала.

Читайте також: Нова ОС Apple ламає старі MacBook Pro.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

У компанії lifecell завершилась тринадцята програма стажування студентів

7 червня 2021 року у компанії lifecell завершилась тринадцята програма стажування студентів Jump into life:), в якій протягом 4...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -